Tarieven & vergoedingen 2018-04-09T02:51:57+00:00

Vragenlijst

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvang u een uitgebreide vragenlijst. Uw antwoorden op de vragen geven mij inzicht in uw klachten, uw leefstijl en uw voedingspatroon. Dit is de basis voor het intake consult.

Intake consult

Tijdens het intake consult bespreken we de belangrijkste inzichten en/ of klachten. Natuurlijk is er alle ruimte voor uw vragen. Neem voor dit consult alle relevante informatie mee, zoals uitslagen van reeds afgenomen laboratoriumonderzoek en verpakkingen van eventuele medicatie en/of suppletie die u gebruikt.

Het kan nodig zijn om aanvullend laboratoriumonderzoek uit te voeren. U gaat naar huis met een persoonlijk voedingsadvies en behandelplan, eventueel aangevuld met orthomoleculaire suppletie (vitaminen, mineralen en eventueel kruiden). Het intake consult duurt ongeveer anderhalf uur.

Vervolgconsult

Tijdens het vervolgconsult wordt de voortgang besproken. Vervolgconsulten vinden over het algemeen om de vier weken plaats en duren ongeveer een uur. Het aantal consulten is afhankelijk van de ernst van uw klacht(en).

Tarief

  • Het tarief voor consulten bedraagt 60,- per uur*.
  • Het tarief voor een intake en een consult van een half uur bedraagt 40,-.*

*Laboratoriumonderzoek en suppletie zijn niet bij de consultprijs inbegrepen.

Betaling

Betaling is uitsluitend mogelijk via een bankoverschrijving en de betaling dient binnen 7 dagen plaats te vinden.

Vergoeding

Puur!Balans is aangesloten bij beroepsvereniging MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Deze beroepsvereniging wordt door veel zorgverzekeraars erkend in het geval van een aanvullende verzekering. Bekijk het overzicht om te zien welke zorgverzekeraars dat zijn.

Raadpleeg uw verzekeringspolis of uw zorgverzekeraar Orthomoleculaire Therapie vergoedt en tegen welke voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden van Puur!Balans.

Afspraak maken?

Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-42136204 of via het contactformulier op deze website.

Contact